Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Sanció mínima al guàrdia civil que assetjava una companya amb comentaris sexuals

|

- Publicitat -

“T’han crescut els pits” o “Totes les dones són unes putes” són alguns dels fastigosos comentaris que durant mesos va haver de sentir la víctima en boca del seu assetjador i company a la Guàrdia Civil de Santiago d’Alcántara, a Càceres. Com informa eldiario.es, els dos solien treballar junts i sols, fet que incrementava la indefensió d’ella.

Ara, el Tribunal Supremo ha decidit confirmar la sanció de 6 mesos de suspensió per l’agent, que durant el judici va justificar-se dient que era “conya”, tot i les escandaloses frases que deixava caure durant la jornada laboral. “Estem sols al pavelló i ens ho podíem passar molt bé durant el servei”, entre d’altres.

Publicitat

A més, el guàrdia civil presumia d’haver estat detingut per violència de gènere i va arribar a qüestionar que l’actitud de la dona no es corresponia amb l’actitud “normal” d’una víctima. En definitiva, un cas que demostra la misogínia dins el cos policial i la manca de represàlies contundents pels assetjadors.

 

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut