Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Sánchez busca un candidat per a les europees que sigui bel·ligerant contra l’independentisme

Pensa en el ministre Borrell per encapçalar la candidatura del PSOE, qui va demanar "desinfectar" Catalunya

|

- Publicitat -

L’Estat ha perdut la raó al continent europeu en la seva croada contra l’independentisme català. Les imatges de repressió policial, com també la persecució judicial contra representants del republicanisme català amb presó i exili, no han agradat a unes institucions que es vanten de representar uns valors de pau, democràcia i llibertat.

Publicitat

Les eleccions europees són, per tant, una oportunitat perquè el nacionalisme espanyol intenti girar la truita a una opinió en contra que, tot i reservar-se en privat, pot sortir a la llum un cop hi hagi les sentències dels judicis polítics contra els independentistes.

El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, és conscient que aquesta tasca serà complicada, per això està pensant en el ministre d’Exteriors, Josep Borrell, perquè sigui la punta de llança del missatge de l’executiu espanyol a les institucions europees. Un perfil bel·ligerant contra el procés que ha fet gala de la seva mala fe contra els representants republicans amb declaracions com que cal “desinfectar” Catalunya.

Et pot interessar  Sánchez torna a posar la "Catalunya del 2017" com a excusa per demanar el vot al PSC en les municipals
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió