Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sánchez busca un candidat per a les europees que sigui bel·ligerant contra l’independentisme

Pensa en el ministre Borrell per encapçalar la candidatura del PSOE, qui va demanar "desinfectar" Catalunya

|

- Publicitat -

L’Estat ha perdut la raó al continent europeu en la seva croada contra l’independentisme català. Les imatges de repressió policial, com també la persecució judicial contra representants del republicanisme català amb presó i exili, no han agradat a unes institucions que es vanten de representar uns valors de pau, democràcia i llibertat.

Les eleccions europees són, per tant, una oportunitat perquè el nacionalisme espanyol intenti girar la truita a una opinió en contra que, tot i reservar-se en privat, pot sortir a la llum un cop hi hagi les sentències dels judicis polítics contra els independentistes.

Publicitat

El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, és conscient que aquesta tasca serà complicada, per això està pensant en el ministre d’Exteriors, Josep Borrell, perquè sigui la punta de llança del missatge de l’executiu espanyol a les institucions europees. Un perfil bel·ligerant contra el procés que ha fet gala de la seva mala fe contra els representants republicans amb declaracions com que cal “desinfectar” Catalunya.

Et pot interessar  Front comú del sobiranisme d'esquerres a les europees: MÉS se suma a ERC, EH Bildu i el BNG
Publicitat

Opinió

Minut a Minut