Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Sánchez avisa l’independentisme de les conseqüències de vetar Iceta

|

- Publicitat -

La presidència del Senat penja d’un fil, l’aposta de Pedro Sánchez per col·locar el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha topat amb el ‘No’ de les forces independentistes que, a priori, no tenen intenció de tòrcer el seu braç.

Pedro Sánchez, que se sent reforçat pels resultats del 28 d’abril, ha demanat als partits republicans que “reflexionin”: “Deixem a un costat tot el que representa la polarització, el veto, el bloqueig. Pensem amb la importància de revitalitzar el Senat perquè sigui una vertadera cambra territorial”.

Publicitat

El presidente en funcions, en aquest sentit, ha recordat que “els espanyols i els catalans han parlat, i han apostat per forces polítiques que defensen el diàleg” i, per tant, insta els partits a “escoltar” i permetre que es pugui exercir el “dret” del PSOE a escollir Miquel Iceta: “Nosaltres sempre hem respectat els drets de totes les formacions”.

Et pot interessar  Aragonès creu que no tindria sentit una qüestió de confiança de Sánchez: "No hi ha crisi amb els socis d'investidura"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut