Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

Pablo Iglesias té 15 assessors de confiança amb un cost anual de més d’un milió d’euros

|

- Publicitat -

El Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 que dirigeix ​​el vicepresident segon i líder de Podemos, Pablo Iglesias, compta amb un total de 15 assessors de confiança, que suposen un cost anual de més d’un milió d’euros.

Publicitat

El Gobierno respon així a la diputada del PP Alicia García Rodríguez, qui demanava saber el nombre de personal eventual contractat en qualitat d’assessors, alts càrrecs i altres llocs de lliure designació per la Vicepresidència de Drets Socials i Agenda 2030, i el seu cost des del passat 1 de gener.

En la seva resposta, a la qual ha tingut accés Europa Press, l’Executiu detalla que en el departament ministerial que capitaneja Iglesias hi ha 15 llocs d’assessors de confiança, dels quals la meitat, set, corresponen a la Vicepresidència Segona; 4, a la Secretaria d’Estat de Drets Socials; i altres quatre a la Secretaria d’Estat per a l’Agenda 2030.

Aquests càrrecs tenen assignat un crèdit, en concepte de sou anual, de 1.013.498,84 euros, segons recalca el Gobierno, que apunta que “no resulta possible” facilitar el cost concret que han suposat des del passat 1 de gener, com se li sol·licitava, tenint en compte que el Gobierno i els seus diferents ministeris van començar a caminar a mitjans d’aquest mes.

Et pot interessar  Pablo Iglesias: "Yolanda Díaz ha treballat per destruir Podem aliant-se amb mafiosos i els seus enemics més evidents"
Publicitat

Més notícies

Opinió