Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’ANC es manifestarà amb l’Asamblea Andaluza a Sevilla per reclamar el dret a l’autodeterminació

Els sobiranistes andalusos creuen que els presos polítics són tots els demòcrates

|

- Publicitat -

El pròxim dia d’Andalusia, el 28 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana estarà al costat de l’Asamblea Nacional Andaluza a Sevilla com a mostra de suport i solidaritat amb el sobiranisme andalús.

Amb aquesta acció es pretén visualitzar la col·laboració d’ambdues organitzacions a favor del dret a l’autodeterminació dels pobles i a favor de la democràcia. També es vol demostrar el suport als presos polítics.

Publicitat

Des de l’ANA expliquen que són moments difícils per a Andalusia amb el nou govern de dretes suportat per l’extrema dreta i amb les anunciades rebaixes competencials que pretén dur a terme. Creuen que aquest govern mereix una resposta massiva no només del poble andalús, sinó de tots els demòcrates i republicans de l’Estat.

Amb l’ajuda de l’ANC, l’ANA vol demostrar als carrers de Sevilla que andalusos i catalans “caminen junts, que els problemes són els mateixos, i que els presos polítics no són catalans sinó que som tots”. Sota aquest concepte es compartirà una pancarta amb el lema: PEL DRET A l’AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut