Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Gobierno de Sánchez gastarà prop de 40.000 euros en matar coloms a la Moncloa

|

- Publicitat -

El Gobierno de Pedro Sánchez pagarà fins a 21.780 euros per combatre la sobrepoblació de coloms que hi ha al recinte del Palacio de la Moncloa. La Plataforma de Contractació del Sector públic va publicar un anunci el dimecres de la setmana passada amb algunes de les dades: El contracte començarà aquest novembre i finalitzarà l’octubre de 2021. L’oferta que presentin les empreses no podrà superar els 18.000 euros, que sumant-li l’IVA quedarien en els 21.780.

Segons recullen diferents mitjans de la Meseta, aquesta xifra serà superior a la de l’any passat, quan es van desembutxacar 15.000 euros més IVA. La suma s’aproxima als 40.000 euros des que Sánchez ocupa la Moncloa.

Publicitat

Segons s’explica a la ‘memòria justificativa’ de l’anunci, la sobrepoblació de coloms fa mal als edificis del complex de la Moncloa, i també pot “suposar un risc per a la salut”.

L’adjudicatari haurà d’usar aus carronyaires perquè es mengin els coloms i el projecte el capitanejarà el falconer de l’Atlètic de Madrid, Jorge Carlos Castaño Romero.

El que es pretén és que l’ocell de caça aconsegueixi que els coloms associïn el palau com una àrea habitual de caça per als depredadors. Un mètode que es va provar a Barcelona sense èxit i que finalment es va optar per un pinso que esterilitza els coloms i, per tant, deixen de procrear tan massivament.

 

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut