Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ciudadanos munta un aquelarre unionista a l’Eurocambra amb el fiscal José Zaragoza

|

- Publicitat -

Ciudadanos prepara un aquelarre unionista a l’Eurocambra amb la vista posada en el suplicatori sobre els eurodiputats independentistes Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí.

Per a dur a terme aquest acte ultranacionalista espanyol tenen una estrella convidada que no defraudarà a la seva parròquia, però que pot generar un efecte contra als demòcrates europeus que l’escolin: El fiscal del Tribunal Suprem Javier Zaragoza.

Publicitat

Així doncs, Zaragoza participarà en una conferència sobre el delicte sedició i rebel·lió organitzada pel grup de Ciutadans a l’Eurocambra. L’acte organitzat per l’eurodiputada Maite Pagazaurtundúa se celebrarà el dilluns 23 per videoconferència i comptarà amb la participació d’un dels fiscals del judici pel referèndum de l’1-O. Zaragoza està en contra de reformar aquests delictes i defensa incorporar-ne d’altres per garantir “una eficaç protecció del marc constitucional”. Al debat hi assistiran també, el fiscal francès François Molins i la secretària general de la Fundació Hay Derecho, Elisa de la Nuez.

Et pot interessar  Independentistes i socialistes defensen la llei d'amnistia a l'Eurocambra i remarquen l'aval de la comissió de Venècia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut