Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Asens alliçona Rufián i destrossa l’argumentari del xec en blanc

|

- Publicitat -

El líder d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, ha interpel·lat directament avui en roda de premsa des del Congreso a Unidas Podemos en el marc de les negociacions d’investidura que mantenen amb el PSOE i que no albiren un acord.

Els republicans ja van anunciar que no bloquejarien el pacte d’investidura i que, a més, no demanarien res a canvi del seu suport. Així, doncs, Rufián retreia a UP el perill d’un no acord perquè imposen entrar al Gobierno: “el cost de què tingueu un ministeri pot ser tornar a votar”.

Publicitat

Davant d’aquestes dures paraules, el cap de llista dels comuns a Madrid, Jaume Asens, ha donat una lliçó al republicà i, ràpidament, en clau catalana, li ha destrossat l’argumentari. Primer de tot s’ha mostrat sorprès que Rufián defensi “la posició de PRISA i la CEOE”.

Després li ha etzibat el motiu pel qual UP pressiona Pedro Sánchez: “cal estar al Consell de Ministres perquè és la garantia que Catalunya sigui escoltada i que el PSOE no torni a pactar amb els del 155 permanent”.

El republicà ha insistit i ha titllat les paraules d’Asens de teatre i ha tret pit recordant que tenen 15 diputats a Madrid.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut