Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Arrimadas, disposada aprovar els PGE només per anar contra Catalunya

|

- Publicitat -

La presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas, tot que ja fa un temps que viu a Madrid, no deixa de pensar en Catalunya de manera obsessiva.

La líder del partit taronja s’ha mostrat disposada a aprovar els pressupostos però amb una condició que mira cap a l’est. Ha reclamat al govern espanyol que deixi “per escrit” que no hi haurà un referèndum d’independència a Catalunya, “que és el que persegueix ERC”.

Publicitat

Ho ha demanat aquest divendres en una trobada telemàtica amb militants, acompanyada de l’eurodiputat ultra Jordi Cañas, en què ha assegurat que “el nacionalisme no és esquerra, n’és l’antítesi”. Segons ha explicat, és una de les condicions de Cs per donar suport als pressupostos generals de l’Estat. “Hi ha un àmbit irrenunciable que és la igualtat dels espanyols i el fre a les cacicades separatistes”, ha dit, per la qual cosa també ha exigit que es retiri la reforma de la llei d’educació que permet la immersió lingüística en català a l’escola.

Et pot interessar  Carrizosa, proclamat el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 12-M després de ser l'únic candidat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut