Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Illa entossudit en celebrar una “taula de diàleg de partits catalans”

|

- Publicitat -

El líder del PSC a Catalunya, Salavador Illa no és la primera vegada que fa referència a la taula de diàleg de partits catalans. Aquest dimecres ha traslladat al president del Govern, Pere Aragonès, una proposta dels punts per una possible taula de partits catalans.

Així doncs, el dirigent socialista ha tornat a demanar aquest dimecres, durant la sessió de control al Govern, al Parlament, obrir “un diàleg entre catalans”. Però, el president del Govern li ha replicat que fixi “una proposta de temes”.

Publicitat

Tan aviat com ha pogut, Illa li ha fet arribar un document amb 43 punts sobre polítiques per la prosperitat, un finançament just i la millora de l’autogovern a Catalunya, que ja li va presentar al febrer. Ho acompanya d’una carta en què lloa el diàleg com a “instrument” per “bastir consensos, construir acords i avançar solucions compartides”. En la carta, el socialista li suggeria responsabilitats: “Com a president, li correspon a vostè liderar aquest diàleg”.

Et pot interessar  Illa qualifica de "coseta electoral" la proposta d'Aragonès d'una conselleria específica per al català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut