Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Guanyem Badalona se’n riu d’Albiol per haver perdut l’alcaldia de Badalona

|

- Publicitat -

El compte de Twitter del partit polític, “Guanyem Badalona”, ha fet befa d’Albiol, que ha perdut l’alcaldia de Badalona, perquè la moció de censura a la seva contra ha prosperat.

Guanyem Badalona, ja va explicar que oferiria els seus vots per fer caure Albiol, però que descartava entrar al govern amb els socialistes, per una qüestió de “confiança”.

Publicitat

Per en riure’s d’Albiol, Guanyem Badalona ha aprofitat una piulada de l’activista represaliat Marcel Vivet ha fet, en la qual afirmava que “Albiol se’n va, els antifeixistes ens quedem!” i hi adjuntava una fotografia.

En la fotografia es veia a Albiol travessant el passadís amb cara de pomes agres, i de fons a Vivet que se l’estava mirant. Guanyem Badalona ha afegit un comentari breu, però efectiu: “Jefazo!!”.

D’aquesta manera ha deixat certa ambigüitat sobre si Guanyem afirmava irònicament que Albiol és una gran líder, o bé si donava suport a l’afirmació de Vivet.

Diversos usuaris de Twitter han posat en dubte el comentari de Vivet, ja que consideren que el PSC de Rubén Guijarro, qui ara és batlle de Badalona, no és antifeixista.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut