Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Front Republicà, a punt per a la “sorpresa” del 28-A

La formació independentista prepara les reaccions de la jornada electoral entre gòspel

|

- Publicitat -

Música i política al Casino de l’Aliança de Poblenou. A la sala principal hi ha un concert de gòspel fins a quarts de nou del vespre, però en una de les habitacions annexes hi ha la cúpula de la formació de Front Republicà reunida per a començar a valorar la nit electoral d’aquest 28-A, mentre una desena de periodistes n’esperen les reaccions.

Aquesta nit arriba la fi de la cursa electoral després de dues setmanes molt intenses, sobretot per al debut de la coalició republicana encapçalada per Albano-Dante Fachín. El partit format per Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates ha hagut de fer front a una campanya amb uns recursos sota mínims i sense presència als mitjans públics. Tot i això, una xarxa de voluntaris organitzada en comitès de campanya per tot el territori ha fet possible la presència de la candidatura en molts punts del país.

Publicitat

Aquest diumenge Fachín i la formació ha estat molt crítica amb els mitjans públics catalans perquè no han tingut en compte Front Republicà però sí han inclòs l’extrema dreta de Vox en la publicitat de l’especial d’aquesta nit. El cap de files, al seu torn, ha assegurat que “no ho entén” i ha mostrat la seva indignació. Fachín ha repetit que “el factor sorpresa” determinarà la jornada electoral en benefici de Front Republicà.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut