Dimarts, 17 de Setembre de 2019 - Edició 418
La República

TV3 s’oblida del Front Republicà però inclou Vox en la publicitat de l’especial de les eleccions

La televisió pública de Catalunya s’ha tornat a oblidar, de nou, del Front Republicà. En l’anunci promocional per a l’especial d’eleccions d’aquesta nit TV3 ha elaborat un cartell on es […]

Joan Solé
Joan Solé 28/04/2019

La televisió pública de Catalunya s’ha tornat a oblidar, de nou, del Front Republicà. En l’anunci promocional per a l’especial d’eleccions d’aquesta nit TV3 ha elaborat un cartell on es poden veure els caps de llista de les formacions que tenen representació al Congreso amb la sorprenent incorporació de Santiago Abascal, líder del partit filofeixista Vox.

El criteri amb el qual s’ha decidit prescindir del Front però s’ha inclòs Vox ha generat la reacció d’Albano Dante, qui mitjançant el seu compte de Twitter ha admès que “de veritat, no ho entenc. Vox sí, el Front Republicà, no”.

El cap de llista de la coalició independentista admet que li fa “ràbia” com a membre del Front però li “preocupa com a ciutadà”: “Ens han invisibilitzat amb l’excusa que no tenim representació, però el feixista d’Abascal surt sempre”.

Relacionats