Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Es denuncia al Parlament del Canadà la repressió de l’estat espanyol a Catalunya

|

- Publicitat -

El Bloc Quebequès ha denunciat al Parlament del Canadà la repressió de l’Estat a Catalunya i el posicionament del Canadà al costat d’Espanya davant aquesta situació.

En una intervenció del diputat Yves-François Blanchet, líder del Bloc Québécois, ha recordat que “una part important de la ciutadania” es mostra favorable a la independència i s’ha compromès a posar en evidencia la posició del Canadà per “retrobar la dignitat”.

Publicitat

A més, ha reiterat les oportunitats de teixir aliances amb Catalunya, la qual la definit com a pròsper i innovador. La denúncia quebequesa a la situació que viu el país fa patent les bones relacions entre l’independentisme català i quebequès. La denúncia quebequesa a la situació que viu el país deixa paleses les bones relacions entre l’independentisme català i quebequès. De fet, les delcaracions de Blanchet arriben després que la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, es reunís a Montreal amb diversos membres del partit i inaugurés una nova oficina del Govern al Quebec.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut