Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

Es confirmaria que el rei va pressionar SEAT perquè marxés de Catalunya

|

- Publicitat -

Segons ha explicat avui el comitè d’empresa de SEAT a la comissió d’investigació del 155 al Parlament, van rebre “pressions” perquè la seva agrupació no operés més a Catalunya després de l’1-O. De fet, no han dit directament que Felipe VI els truqués directament per demanar que marxessin de Catalunya, però si que admeten que en un acte de la casa Reial el dia 12 d’octubre, es va comentar la situació de l’empresa, i que la companyia d’automòbils va tenir diverses reunions on es va debatre si havien d’abandonar Catalunya com la seva seu social.

Publicitat

A l’acte del 12 d’octubre també hi van participar membres del Consell d’Administració de Seat, com ara l’exdiputat del PP a Catalunya, Josep Piqué.

La diputada de Junts per Catalunya, Gemma Geis, ha demanat a Josep Piqué que comparegui davant de la comissió d’investigació del 155 per explicar la seva versió davant d’aquestes suposades pressions a SEAT.

Et pot interessar  El rei espanyol insta els diputats a treballar per "deixar" una Espanya "sòlida i unida, sense enfrontaments"
Publicitat

Més notícies

Opinió