Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els Mossos firmen una nova vergonya i detenen Pablo Hasél després d’apartar els manifestants

|

- Publicitat -

Pablo Hasél ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra fidel a l’Audiència Nacional, i complirà 9 mesos de condemna a la presó per haver cantat contra el rei emèrit. La policia ha entrat al rectorat de Lleida on el raper i uns quants manifestants estaven atrinxerats, i els han anat apartant un a un mentre els protestants cridaven “amnistia” i “llibertat”. Després d’apartar tots els manifestants asseguts, els Mossos han detingut Pablo Hasél a les 8 hores i 25 minuts del matí, i se l’han endut.

La matinada del dilluns al dimarts, Hasél ja havia advertit que la seva detenció era imminent en un fil a Twitter, defensant que si no s’ha exiliat ha estat per “contribuir a difondre el missatge” i no haver “cedit al seu terror”. “Volen impedir que expliquem les seves polítiques criminals i enemigues de la classe treballadora per evitar que conscienciem i la lluita organitzada”. “No ho aconseguiran”, ha dit el raper.

Publicitat

Quieren impedir que contemos sus políticas criminales y enemigas de la clase trabajadora para evitar la toma de conciencia y por tanto la lucha organizada. No lo conseguirán.

Et pot interessar  Elena diu que s'ha "intensificat" el risc d'atacs de llops solitaris i lamenta que el context internacional "no ajuda"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut