Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Els Mossos firmen una nova vergonya i detenen Pablo Hasél després d’apartar els manifestants

La detenció s’ha produït sense incidències entre crits d'”amnistia” i “llibertat”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 16/02/2021

Pablo Hasél ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra fidel a l’Audiència Nacional, i complirà 9 mesos de condemna a la presó per haver cantat contra el rei emèrit. La policia ha entrat al rectorat de Lleida on el raper i uns quants manifestants estaven atrinxerats, i els han anat apartant un a un mentre els protestants cridaven “amnistia” i “llibertat”. Després d’apartar tots els manifestants asseguts, els Mossos han detingut Pablo Hasél a les 8 hores i 25 minuts del matí, i se l’han endut.

La matinada del dilluns al dimarts, Hasél ja havia advertit que la seva detenció era imminent en un fil a Twitter, defensant que si no s’ha exiliat ha estat per “contribuir a difondre el missatge” i no haver “cedit al seu terror”. “Volen impedir que expliquem les seves polítiques criminals i enemigues de la classe treballadora per evitar que conscienciem i la lluita organitzada”. “No ho aconseguiran”, ha dit el raper.

Quieren impedir que contemos sus políticas criminales y enemigas de la clase trabajadora para evitar la toma de conciencia y por tanto la lucha organizada. No lo conseguirán.