Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Els comuns critiquen que Collboni “desmantelli” el seu model de ciutat, després de fer-lo alcalde

Janet Sanz acusa Collboni de no tenir "rumb ni model de ciutat"

|

- Publicitat -

Els comuns topen ara amb les conseqüències d’haver fet alcalde el socialista Jaume Collboni. Tot i que una de les reiterades justificacions per evitar l’alcaldia de Xavier Trias era que desfaria el model de ciutat promogut per Barcelona en Comú, el nou govern municipal va precisament per aquesta línia. Aquesta setmana l’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres per desmantellar la seva intervenció urbanística al carrer de Pelai.

La portaveu de BComú i antiga tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, ha criticat que eliminar aquesta intervenció és un “retrocés” en el model de ciutat i no hi troba sentit més enllà de les “gesticulacions” del govern de Jaume Collboni: “No té rumb ni model de ciutat”.

Publicitat

Els treballs al carrer de Pelai s’allargaran una setmana i es faran a la banda mar. Les reformes no modificaran els carrils de circulació ni tampoc canviaran l’espai per a vianants a la vorera. Els contenidors de neteja també s’incorporaran al mateix cordó de serveis i això permetrà garantir l’accés de vehicles.

Et pot interessar  Albiach denuncia els "incompliments" d'Aragonès en la rehabilitació d'habitatges: "No ha posat un sol euro"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut