Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Collboni comença a desmantellar l’urbanisme dels comuns al carrer Pelai

Elisenda Alamany, als comuns: "No sé si la gent entén això de regalar vots a un govern perquè desmunti tot el que vas fer"

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Barcelona ha començat les obres per acabar amb l'”urbanisme tàctic” al carrer Pelai. El nou govern de Jaume Collboni —que va comptar amb els vots dels d’Ada Colau— desfarà la intervenció urbanística implantada durant el passat mandat.

Això no ha passat inadvertit pel grup municipal d’ERC. La número dos a Barcelona, Elisenda Alamany, ha recordat que la pacificació del carrer Pelai era obra dels comuns i ha assenyalat l’absurd d’afavorir Collboni. “No sé si la gent entén això de regalar vots a un govern perquè desmunti tot el que vas fer”, ha etzibat en una piulada.

Publicitat

Des de l’Ajuntament estan convençuts que cal desmantellar l’espai. “Es van transformar dos carrils de circulació en espai destinat per a vianants. Aquest espai s’ha vist que ha tingut un ús inexistent per part dels vianants“, ha argumentat la primera tinenta d’alcalde Laia Bonet.

Et pot interessar  Junts i BComú acusen Collboni d'actuar amb "frivolitat" arran d'una piulada de reacció a l'anunci de Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut