Divendres, 23 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

El PSC carrega contra el Govern titllant-los d’estar arribant “a la seva deriva autoritària”

Els socialistes apel·len als lletrats d’altres parlaments autonòmics que ja han manifestat el seu suport al secretari general

Avatar
Agències 13/08/2020
Pla general de la intervenció del primer secretari del PSC, Miquel Iceta; acompanyat del ministre de Sanitat, Salvador Illa, i de la portaveu parlamentària Eva Granados. Imatge del 25 de juliol del 2020. (horitzontal)

La diputada del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha avisat aquest dijous que el Govern s’està quedant “sol en la seva deriva autoritària, no respectant la llei i la divisió de poders” després de demanar el cessament del secretari general del Parlament, Xavier Muro, per no publicar passatges de resolucions aprovades a la cambra sobre la monarquia.

En un missatge al seu compte de Twitter, ha assegurat que lletrats de tots els parlament autonòmics han manifestat el seu suport al secretari general del Parlament.

Per argumentar-ho, ha adjuntat l’escrit registrat per la Junta de Lletrats del parlament, que sortia en defensa de la independència i professionalitat de Muro, i el de l’Associació de Lletrats de Parlament i els Secretaris Generals i Lletrats Majors de les Cambres autonòmiques, que destacava el seu suport a la feina dels lletrats del Parlament en defensa de la legalitat i l’ordre constitucional.