Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

El PP no adopta mesures contra Albiol perquè el cas de prevaricació del qual l’acusen “no és de corrupció”

|

- Publicitat -

El PP ha rebutjat adoptar mesures disciplinàries contra l’exalcalde de Badalona i candidat a les municipals del 28 de maig, Xavier García Albiol, per les acusacions de prevaricació que ha fet la Fiscalia, i per les quals l’envia a judici. Els populars, tanmateix, al·leguen que aquest cas “no té res a veure amb un cas de corrupció”, sinó amb “la seva activitat administrativa al capdavant d’un ajuntament”, segons ha defensat la secretària general del partit, Cuca Gamarra, en una entrevista aquest dijous, 23 de març, a Onda Cero.

“No estem davant d’un cas de corrupció i, a més, Albiol ha facilitat tota la informació en aquest sentit, que és el que li exigeixen els estatuts”, ha defensat Gamarra, justificant així que el PP no actuï i el mantingui com a candidat a l’alcaldia de Badalona.

Publicitat

Gamarra ha continuat argumentant que “se li estan aplicant els estatuts” propis del partit, els quals requereixen que faciliti aquesta informació. Afegeix que “també defensen la presumpció d’innocència” i que, per tant, “cal diferenciar” entre “una qüestió administrativa” i un “cas de corrupció”, ha insistit.

La secretaria general del PP ha remarcat que cal respectar aquesta “presumpció d’innocència” d’un candidat que, a més, està “en situació no només de poder guanyar les eleccions sinó d’optar a una majoria absoluta”. En tot cas, a més, Gamarra s’ha rentat les mans assegurant que a qui pertoca emprendre accions és a la direcció autonòmica del partit,

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut