Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

El PP diu que una reunió Puigdemont-Sánchez suposaria una “degeneració” i una “anomalia democràtica”

Gamarra diu que l'eventual reunió entre Sánchez i Puigdemont només pot produir-se fora de l'Estat perquè si "posa un peu a Espanya" seria arrestat

|

- Publicitat -

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha afirmat aquest dijous que una eventual reunió entre Carles Puigdemont i Pedro Sánchez suposaria una “degeneració” i una “anomalia democràtica”. “Per set vots, que són el que fonamenten això, Sánchez està disposat a reunir-se, humiliar-se més i escoltar com li dona ordres un pròfug de la justícia que ha convertit al president en un titella”, ha lamentat Gamarra en declaracions a TVE. La dirigent popular ha afegit que aquesta cita només es pot produir fora de l’Estat perquè si el líder de Junts “posa un peu a Espanya” seria arrestat. El portaveu popular Miguel Tellado ha afegit que Sánchez és un president “segrestat i lligat” per l’independentisme.

“Una vegada al mes (Sánchez) ha d’anar a segellar la llibreta amb els independentistes perquè li permetin seguir a la Moncloa. Lamentablement, com és un polític amb molt pocs escrúpols, cedirà en tot el que li exigeixin”, ha agregat Tellado en declaracions a Antena 3. “A saber quina és la següent petició. El que sabem és la reacció del president, que és cedir, cedir en tot”, ha resolt.

Et pot interessar  Aragonès alerta que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social
Publicitat

Opinió

Minut a Minut