Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El ponent del suplicatori contra Puigdemont, Comín i Ponsatí va aplaudir a Ortega Smith quan cridava “Puigdemont a la presó”

|

- Publicitat -

El ponent del suplicatori contra Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí és l’eurodiputat búlgar, Angel Dzhambazki, de caràcter ultraconservador. Ara ha transcendit un vídeo que demostra que el 6 de març de 2019 va participar en un acte de Vox al Parlament Europeu amb el títol de ‘Catalonia, a Spanish region’. Hi va participar Javier Ortega Smith i Dzhambazki no tan sols va assistir-hi sinó que fins i tot va aplaudir i somriure quan Oretga Smith cridava: “Puigdemont a la presó”. Una clara demostració de la seva parcialitat absoluta. Davant d’aquests fets el president Puigemont ha escrit: “Que el relator que ha de proposar si s’ha d’aixecar la immunitat per tal que ens puguin tancar a la presó sigui algú que ha participat en un acte on cridaven ‘Puigdemont a la presó!’ deixa la imparcialitat de les institucions europees al nivell de les de la Xina o de Turquia”.

Publicitat

Et pot interessar  L'advocat del TJUE reitera a Espanya que obligar un eurodiputat a jurar la Constitució "contravé" la legislació europea
Publicitat

Opinió

Minut a Minut