Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PDeCAT destaca que el mediador el va demanar el Parlament i respectarà la decisió de Torra

|

- Publicitat -

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, ha destacat aquest dilluns que exigir un mediador en el diàleg entre el Govern central i el de la Generalitat no és una posició del president de la Generalitat, Quim Torra, sinó que la va acordar el Parlament, i ha garantit que el partit respectarà la decisió que Torra prengui sobre aquest aspecte.

“Pensem que no és interpretable. S’ha situat la figura del mediador com si fos una exigència de JxCat o Torra” quan ho va aprovar el Parlament, ha remarcat en roda de premsa després que la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, hagi demanat convocar la taula de diàleg com més aviat millor.

Publicitat

Quan els mitjans han preguntat per la reordenació del seu espai polític de cara a les eleccions catalanes, ha explicat que el PDeCAT vol que els associats decideixin sobre els membres del partit que aniran a la llista, sense incloure els independents que puguin incorporar una candidatura de JxCat ni l’expresident del Govern i eurodiputat, Carles Puigdemont, si es plantegés.

Et pot interessar  Torra avisa que la candidatura "efectiva" de Puigdemont a la Presidència "dependrà de moltes coses"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut