Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Parlament crea la comissió d’estudi de l’educació inclusiva i la de consolidació de textos normatius

|

- Publicitat -

El Parlament ha constituït aquest dijous dues comissions més: la comissió d’estudi de l’educació inclusiva i la de consolidació de textos normatius.

El diputat del PSC-Units Raúl Moreno ha estat escollit president de la primera mentre que la presidència de la segona comissió ha quedat vacant després que Vox hagi renunciat a presidir-la. Avui, provisionalment, el vicepresident de la comissió (el diputat del PSC-Units Mario García) n’ha assumit les funcions, a l’espera que la Mesa, d’acord amb la Junta de Portaveus, tracti novament el tema.

Publicitat

El grup d’Ignacio Garriga ha renunciat a presidir dues comissions sense pes polític en considerar que l’oferiment és un “autèntic insult”. El Ple va aprovar el 21 d’octubre, amb els vots a favor de tots els grups, excepte Vox, que hi va votar en contra, la creació de la comissió d’estudi de l’educació inclusiva, a proposta del PSC-Units, la CUP i ECP, mentre que la creació de la comissió de consolidació de textos normatius la va aprovar ahir mateix, també amb els vots favorables de tots els grups menys els de Vox.

Aquesta comissió, que respon a l’article 147 del Reglament, que en preveu la creació, és fruit d’una proposta conjunta d’ERC, el PSC-Units, JxCat, la CUP i ECP.

Et pot interessar  ERC, Comuns i CUP signen un compromís per a no pactar amb Vox ni amb Aliança Catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut