Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern lamenta que “un cop més els jutges facin d’epidemiòlegs”

|

- Publicitat -

El Govern està analitzant la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en què només autoritza mantenir el toc de queda nocturn en 19 dels 148 municipis catalans per als quals l’havia demanat el Procicat. Fonts de Govern indiquen que estan estudiant si hi ha alternatives.

L’executiu català lamenta que “un cop mes els jutges facin d’epidemiòlegs”, afegeixen les mateixes fonts. El tribunal ha fixat mantenir el criteri d’una incidència acumulada en els darrers set dies superior als 250 casos de covid-19 per cada 100.000 habitants i no la dels 125, un canvi que demanava el Govern i que enduria les condicions per sortir de la llista de municipis amb restricció de la mobilitat nocturna.

Publicitat

D’aquesta manera, queda clar que no s’han acceptat les mesures de prevenció proposades pel Govern i, per tant, les conseqüències de l’anul·lació del toc de queda no correspondran al Govern, sinó a l’òrgan judicial que ha dictaminat que la mesura restrictiva només havia de continuar vigent en 19 municipis.

Et pot interessar  El TSJC dona la raó a Capmany i atura el parc eòlic Cronos que contemplava instal·lar quatre aerogeneradors
Publicitat

Opinió

Minut a Minut