Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El “full de ruta” de Villarejo per dur a terme l’operació Catalunya

|

- Publicitat -

Per acabar d’arrodonir l’escàndol al voltant de l’Operació Catalunya que esquitxa l’excomissari Villarejo i l’exlíder del PPC Alicia Sánchez Camacho, el diari El Món també ha filtrat un document de l’excomissari on hi tenia apuntats tots els objectius per desprestigiar en el marc d’aquest entramat.

Així, Villarejo hauria escrit diverses tasques que la policia espanyola hauria de dur a terme poc abans de les eleccions del 2012. Alguns dels exemples més rellevants són els que van esquitxar Oriol Pujol (el cas ITV i els medicaments) o Daniel Osàcar, l’extresorer de Convergència. De fet, aquests propòsits se centren molt en noms de l’antiga CiU, així com noms que envoltaven la investigació del cas Palau. L’excomissari també volia obtenir un pen-drive que tenia informació sobre la família Pujol.

Publicitat

Ja des d’aquell any, s’estava intentant desprestigiar la família Pujol així com Artur Mas per les seves “bases de dades de França”, una investigació que no arribaria enlloc i que no se’n trobaria res. Amb tot, Villarejo ja preveia el que s’havia de fer a Catalunya: Planejar una estratègia entre la Guàrdia civil i el CNI per tal d’investigar el país i filtrar els draps bruts a la premsa més casposa.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut