Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Després de cinc temporades, últim programa de FAQS

|

- Publicitat -

Preguntes freqüents desapareix del TV3. El programa més vist de tota la setmana i amb un recorregut de més de 200 programes ja no té cabuda els dissabtes a la nit.

El programa ha tingut sempre molt èxit, tot i que l’han protagonitzat tres presentadors diferents.
El primer va ser Ricard Ustrell, Laura Rosel seguidament en va agafar el relleu i des de fa un temps, es troba al capdavant la Cris Puig.

Publicitat

Tot i això, aquest dissabte ha estat la seva darrera emissió. I que no han estat exempts de polèmiques. A ‘El món a RAC1’, Víctor Amela denunciava al programa: “Alguna cosa heu fet malament si els polítics catalans no volen venir al vostre programa. Heu estat una escudella independentista i la meitat dels catalans a fora dient: a mi no em conviden”. L’actual director, Pere Mas ho replicava: “A mi em sap greu perquè els dissabtes a la nit ja no sabràs de que ‘rajar’ al Twitter com feies habitualment durant l’emissió del ‘FAQS'”.

Després de més de 200 programes, l’espai es troba buit i se’l disputen ‘el Terrat’ d’Andreu Buenafuente i ‘la Manchester’ de Ricard Ustrell.

Que acabés el programa sense gaires explicacions ha causat força rebombori a les xarxes socials. Alguns parlen de “politització de TV3”, d’altres parlen d’un programa amb “manca de veus independentistes”.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut