Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Davant dels múltiples incidents, Puigneró torna a exigir el traspàs “integral” de Rodalies

En aquest sentit, el vicepresident ha denunciat que no es poden acceptar “més excuses ni disculpes” i assegura que Catalunya necessita la transferència “efectiva” de Rodalies

Redacció 20/09/2022
El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, participant a la presentació de l'Agenda Estratègica del Pirineu 2030, a Prullans, a la Cerdanya. Data de publicació: dimecres 14 de setembre del 2022, 13:30 Localització: Prullans Autor: Marta Lluvich

“És insostenible i inacceptable”, denuncia el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, després de tornar a demanar el traspàs “integral” de Rodalies. Ho ha fet durant el Consell Executiu d’aquest dimarts que ell mateix ha presidit, en substitució al president, Pere Aragonès, ja que es troba de viatge a Nova York.

En aquest sentit, el vicepresident ha denunciat que no es poden acceptar “més excuses ni disculpes” i assegura que Catalunya necessita la transferència “efectiva” de Rodalies. Plaja ha subratllat que es tracta que el Gobierno tingui “voluntat política”.

Els usuaris de Rodalies afectats per les obres de la Sagrera s’han queixat que no havien rebut prou informació i que els trajectes s’allarguen molt més de l’habitual a l’estació de Sant Andreu Comtal, on acaben i comencen els trens de l’R2N i R11 fins al 2 de desembre.