Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Davant de l’allau de crítiques a Borràs, el Govern continua ferm: “Màxim respecte a la presumpció d’innocència

|

- Publicitat -

Breu reacció de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, a la decisió del TSJC de deixar a punt de judici la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i tres homes més per suposats contractes irregulars quan ella presidia la Institució de les Lletres Catalanes, del 2013 al 2017. Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Plaja ha recordat que aquest “és un tema que s’allarga quatre anys i finalment, després de dilacions i especulacions, cal veure quan es fixa el judici”. “Màxim respecte per la figura de la presidenta Borràs i a la presumpció d’innocència”, s’ha limitat a afegir.

La causa de Borràs està oberta per un delicte de prevaricació administrativa, un de frau administratiu, un de falsedat en document mercantil i un de continuat de malversació de fons públics. Segons la interlocutòria, Borràs hauria adjudicat indirectament a un conegut seu set contractes per més de 132.000 euros relacionats amb la web de la institució i considera que “l’import de cadascun dels contractes fraccionats i de les corresponents factures dels adjudicataris es feia amb criteris arbitraris”.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut