Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[DARRERA HORA] El delicat estat de salut de Juan Carlos I pot fer que torni a Espanya

|

- Publicitat -

La periodista especialitzada en la Casa Real, Pilar Eyre, ha comunicat aquest dilluns al matí que Juan Carlos I “està en estat greu”, i que des de la Zarzuela valoren traslladar-lo a Espanya. A més, també assegura que les filles de l’emèrit, Elena i Cristina, estan ara mateix a Abu Dabi.

Ho ha dit hores després d’anunciar que tenia una “informació greu” que va encendre les alarmes, i que el diari El Español informés de la preocupació que hi havia al voltant de l’estat de salut del borbó durant el sisè mes de la seva fuga a Abu Dabi. Les fonts d’aquest mitjà asseguren que “ha empitjorat molt les últimes setmanes”. Tot apunta que les imatges del borbó baixant d’un iot on es veia sostingut per dos dels seus escoltes perquè li costava caminar respon al deteriorament que està sortint a la llum.

Publicitat

ACTUALITZACIÓ: La Casa Reial ha desmentit que s’estigui plantejant el trasllat del rei emèrit Joan Carles I a Espanya pel seu estat de salut. Fonts del Palau de la Zarzuela han negat a l’ACN la informació publicada aquest dilluns al matí per la periodista experta en la Família Reial Pilar Eyre que assegura que l’exmonarca està en “estat greu” i la Casa Reial “valora la possibilitat del seu trasllat a Espanya” des dels Emirats Àrabs Units. Segons Pilar Eyre, les infantes Elena i Cristina s’han traslladat a Abu Dhabi i afirma que són els únics membres de la Família Reial que s’hi ha desplaçat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut