Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Corrupció al PP: Detecten irregularitats en els preus per col·locar banderes espanyoles a Madrid

El grup de Más Madrid s’ha adonat que un regidor del grup popular presideix dos districtes on s’han utilitzat diferents preus de contractació

Redacció 09/06/2021
Banderassa a la plaça de Colón de Madrid

El grup Más Madrid de l’Ajuntament de Madrid està vigilant de ben a prop les actuacions del PP, ja que asseguren que han detectat irregularitats en les ofertes del contracte adjudicat pel districte de Fuencarral-El Pardo per instal·lar la bandera d’Espanya a una plaça, i han portat el cas a la Comissió de vigilància de la Contractació de l’Ajuntament de Madrid.

Segons unes informacions d’El Plural, el contracte esmentat té un preu superior al 9% més que un altre districte de la capital espanyola, Chamberí. Per acabar d’alimentar les sospites, el regidor popular que presideix els dos districtes és el mateix: Francisco Javier Ramírez. Fonts de Más Madrid han explicat que Ramírez va contractar molt seguidament la instal·lació de banderes a Las TablasMontecarmelo i la Plaça Pradera del Sacedal, dues de les quals van ser contractades l’últim trimestre del 2019, abans que es modifiqués la instrucció de contractes menors. Així com a la zona de Chamberí es va sol·licitar la instal·lació a diverses possibilitats, a Fuencarral es va decidir directament per Ibérica de Estatificados, incomplint així l’exigència de sol·licitar tres ofertes per aquest tipus d’operacions.