Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Corinna Larsen aireja els draps bruts de l’emèrit al seu pòdcast: “Tornava amb bosses plenes de diners”

|

- Publicitat -

Corinna Larsen ha estrenat el pòdcast “Corinna i el rei”, en el qual relata amb tota mena de detalls la relació amorosa que va mantenir amb el que aleshores era el Rei de l’Estat espanyol. La sèrie s’ha estrenat aquest dilluns, coincidint amb l’inici del judici al Regne Unit contra el mateix Joan Carles I, amb dos episodis. En la primera entrega, que alguns mitjans van poder escoltar en exclusiva, s’aprofundia en l’inici de la relació amorosa. El segon episodi narra com el monarca espanyol va involucrar Corinna en els seus negocis obscurs i corruptes.

L’empresària i examant de l’emèrit explica vivències com, per exemple, que Joan Carles I tornava dels viatges amb maletes plenes de diners en efectiu que li donaven “amics” i que, quan ella mostrava la seva sorpresa o preocupació, l’emèrit la titllava de “dramàtica” i feia burla perquè “no sabia com funcionava Espanya”. “El veia tornar dels viatges i era feliç, com un nen de 5 anys. Portava bosses plenes de diners en efectiu. Jo em quedava sense paraules i li deia: “Déu meu, què és això?” I era com: “Ah, això és del meu amic, això d’aquell altre”. Semblava una situació molt habitual […]. Si li feia alguna pregunta em responia: “Ai, ets tan dramàtica. ¿No entens com funciona Espanya?” No, clarament no ho entenia”. Corinna revela, en aquest sentit, que l’emèrit tenia un gran “do” per fer desaparèixer els diners dels seus comptes, de manera que mai els poguessin trobar allà.

Publicitat

Larsen també explica que, en un inici, no sospitava dels “favors” que l’emèrit li demanava, perquè ho feia de forma molt subtil; a la vegada, però, assenyala que hi havia coses que li semblaven “inusuals”, com ara la rapidesa amb què les persones acontentaven i satisfeien els desitjos del Borbó.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut