Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Collboni pressiona perquè Maragall rectifiqui envers l’espionatge del CNI

|

- Publicitat -

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat aquest dilluns al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “posi ordre” a ERC de la capital catalana i faci rectificar el seu líder, Ernest Maragall, sobre les insinuacions que l’espionatge del CNI hauria afavorit la formació del govern municipal entre els comuns i el PSC. Collboni ha assegurat que la negociació d’aquell govern va ser estrictament política, “en clau de ciutat” i va sorgir d’una “majoria progressista i no independentista”, comptant amb el suport de la formació de Manuel Valls. Ha recordat que el PSC també va guanyar les eleccions al Parlament i no governa la Generalitat.

En aquest sentit, Collboni ha dit que les insinuacions de Maragall són “insídies sense fonament” i “elucubracions”. “M’ha sorprès la virulència i la inconsistència de les declaracions d’un senyor que fa 50 que es dedica a la política, i se n’espera més sentit comú”, ha dit. “Maragall ha estat desaparegut durant tres anys i ara ha decidit començar la carrera electoral i no ha trobat millor tema que aquesta elucubració”, ha afegit.

Publicitat

En un acte sobre comerç, Collboni ha demanat a Aragonès que faci rectificar a Maragall com va fer amb el suport dels republicans al pressupost municipal. En aquest sentit, ha dit que no vol “perdre el temps amb debats estèrils”, i ha demanat a ERC que se centri en fer aportacions a la ciutat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut