Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ciudadanos seguirà sembrant odi fins a la seva esperada davallada el 14-F: Tornen a denunciar el Govern a la JEC

|

- Publicitat -

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat aquest divendres que Cs denunciarà el Govern davant la JEC per utilitzar els edificis públics per exhibir ‘estelades’, pancartes o llaços a favor dels presos polítics, i ha demanat a l’independentisme “respectar la neutralitat” d’aquests edificis en període electoral.

En una roda de premsa telemàtica aquest divendres, Carrizosa ha assegurat que els consta que la Generalitat està utilitzant edificis de diferents conselleries: “Ens consta la d’Interior, Agricultura i Territori. No permetrem que els separatistes tornin a convertir Catalunya en un mas”.

Publicitat

“La Generalitat de Catalunya governada pel populisme nacionalista no respecta la neutralitat de les institucions i nosaltres ens hem vist obligats a denunciar davant la JEC i les juntes electorals de la zona la propaganda que està realitzant la Generalitat als edificis públics”, ha incidit.

A més, ha assegurat que tots els representants públics, i concretament el vicepresident de la Generalitat i candidat d’ERC a les eleccions, Pere Aragonès, i la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, saben que “tot símbol i expressió que resulti partidista en edificis públics ha de ser retirada”.

Et pot interessar  La JEC considera propaganda electoral la proposta de finançament singular d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut