Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Ciudadanos intenta abanderar avui la lluita de la salut mental

|

- Publicitat -

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciudadanos a Catalunya, torna a fer el ploricó després que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, hagi expulsat a Nacho Martín Blanco, per parlar fora del seu torn de paraula.

Carrizosa ha lamentat “les manifestacions fora de les competències de Borràs”, que ja han advertit que portaran al Constitucional l’actuació de la presidenta del Parlament.

Publicitat

El portaveu de Ciudadanos ha intentat abanderar la salut mental i ha afirmat que “les famílies són les grans màrtirs del sistema”. Carrizosa no ha deixat perdre l’oportunitat de criticar el Govern, que ha demanat a l’executiu “que prioritzi” i alhora els ha allargat la mà per tractar la salut mental.

Anna Grau, diputada i periodista, ha continuat amb la intervenció i ha volgut desmentir que Ciudadanos “són uns busca-raons, que ens agrada muntar un bon pollastre”.

S’han mostrat “enemics nats del separatisme i d’aquests Governs de Catalunya […] i de la presidència del Parlament, que degrada tot el que toca i que inevitablement acabarà inhabilitada pel seu menyspreu sistemàtic a la llei”.

També s’han esforçat avui a mostrar-se com una alternativa a les dècades en “la deixadesa de la salut mental” i ha criticat que a Lleida va haver de fer cua per vacunar-se, al costat d’un carril bici, que “en qualsevol moment passa un patinet i se’ls tira a sobre”.

Et pot interessar  El Parlament aprova el decret per garantir 145,2 MEUR en inversions i ajudes per pal·liar la situació de sequera
Publicitat

Opinió

Minut a Minut