Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Ciudadanos intenta abanderar avui la lluita de la salut mental

La formació política ha desmentit que “els agrada muntar un bon pollastre” i, ara, s’han mostrat com una alternativa a la salut mental, tot lamentant els “sectarismes miserables”

Redacció 14/12/2021

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciudadanos a Catalunya, torna a fer el ploricó després que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, hagi expulsat a Nacho Martín Blanco, per parlar fora del seu torn de paraula.

Carrizosa ha lamentat “les manifestacions fora de les competències de Borràs”, que ja han advertit que portaran al Constitucional l’actuació de la presidenta del Parlament.

El portaveu de Ciudadanos ha intentat abanderar la salut mental i ha afirmat que “les famílies són les grans màrtirs del sistema”. Carrizosa no ha deixat perdre l’oportunitat de criticar el Govern, que ha demanat a l’executiu “que prioritzi” i alhora els ha allargat la mà per tractar la salut mental.

Anna Grau, diputada i periodista, ha continuat amb la intervenció i ha volgut desmentir que Ciudadanos “són uns busca-raons, que ens agrada muntar un bon pollastre”.

S’han mostrat “enemics nats del separatisme i d’aquests Governs de Catalunya […] i de la presidència del Parlament, que degrada tot el que toca i que inevitablement acabarà inhabilitada pel seu menyspreu sistemàtic a la llei”.

També s’han esforçat avui a mostrar-se com una alternativa a les dècades en “la deixadesa de la salut mental” i ha criticat que a Lleida va haver de fer cua per vacunar-se, al costat d’un carril bici, que “en qualsevol moment passa un patinet i se’ls tira a sobre”.