Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Casado exigeix el cessament de Montero i Subirats “perquè defensen el referèndum”

|

- Publicitat -

Enèsim atac de ràbia del líder del PP, Pablo Casado, cap a qualsevol afer relacionat amb Catalunya. El líder popular ha exigit al president espanyol, Pedro Sánchez, que cessi “avui mateix” els ministres Irene Montero i Joan Subirats “perquè defensen un referèndum d’independència”. “Sánchez ha de dir avui si està d’acord amb els seus ministres. Si no hi està d’acord, que els cessi, i si hi està d’acord, que ho digui”, ha requerit. També ha assegurat que el president del Gobierno “és capaç de malvendre Catalunya per estar al poder”.

Casado ha exigit el cessament dels dos ministres —tots dos de Podemos— després que Montero hagi dit en reiterades ocasions que defensa el referèndum i que el ministre d’Universitats digués en una entrevista a SER Catalunya que “en algun moment s’haurà de fer alguna forma de consulta d’un canvi en l’estructura de l’Estat”.

Publicitat

El líder del PP ha fet la seva intervenció des de Palència, a 21 dies de les eleccions a Castella i Lleó. Una cita amb les urnes no exempta d’escàndols: Alfonso Fernández Mañueco, president popular de la comunitat, està investigat per presumpte finançament il·legal.

Per la seva banda, el secretari general de la formació, Teodoro García Egea, ha denunciat que el PPC va ser “terriblement insultat” per “un grup d’independentistes sense ànima” per la carpa provocativa que van instal·lar —sense permís— a Vic. Com era d’esperar, han criminalitzat la protesta i l’alcaldessa Anna Erra (JxCat) que els va vetar per atacar l’escola catalana amb un relat fals.

 

Et pot interessar  El PP exigeix "explicacions immediates" a Sánchez després de la implicació de la seva dona al 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut