Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El PP fa mans i mànigues per enterrar les investigacions a Mañueco per finançament il·legal

|

- Publicitat -

A 10 dies de l’arrencada oficial de la campanya electoral, el Partido Popular ja ho té tot enllestit per enterrar el darrer cas de corrupció que se li atribueix a un dels seus membres. Es tracta d’una trama de finançament il·legal a Salamanca que hauria maquinat el president de la Junta de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco. De fet, el jutge ja ha admès l’informe que revela que l’actual president autonòmic va ordenar pagar amb diners bruts certes quantitats destinades a cobrir les quotes dels milers d’afiliats del PP que no tenien els seus pagaments al dia.

Segons informa eldiario.es, el PP ha insistit en la seva voluntat de col·laborar amb la Justícia, però el president provincial de Salamanca, Javier Iglesias, imputat a la trama, s’ha negat a declarar davant el jutge. Un cop més, els populars intenten fer veure que col·laboren amb la investigació, quan en realitat fan mans i mànigues per posar traves en una evident demostració de l’opacitat que els caracteritza.

Publicitat

Mañueco no ha apartat a Iglesias, tanmateix tampoc l’ha ajudat com en altres ocasions. Mentrestant, la formació se centra en polèmiques com la de les macrogranges o el model d’escola catalana per intentar despistar al personal.

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut