Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Canadell s’enfronta a l’independentisme decebut de la xarxa: “Junts no ha abandonat la independència”

|

- Publicitat -

El diputat de Junts i expresident de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha tornat a sortir en defensa de la independència de Catalunya després de les constants crítiques que reben Junts i ell mateix sobre l’immobilisme del Govern per lluitar cap a la independència.

En un fil a Twitter, Canadell defensa que “això és mentida per molt que ho repetiu”, remarcant que “Junts no ha abandonat la independència en absolut”. El diputat exposa que si el partit de Puigdemont no hagués format Govern amb ERC i s’hagués quedat a l’oposició “implicava 4 anys de diàleg sense avançar”, mentre que estant dins el Govern “hem forçat màxim dos anys de negociació i preparar l’embat”. Amb tot, assegura que la rauxa i la divisió dels catalans i l’independentisme “sempre ha estat la millor fórmula de l’estat i és la que esteu provocant amb aquestes acusacions sense fonaments”.

Publicitat

Però les paraules de Canadell han fet augmentar encara més el debat a Twitter, amb diversos usuaris titllant Junts de “traïdors de l’1-O”, i altres retraient que sempre que quan s’ha complert un límit de temps, n’apareix un altre. Canadell, però, no ha cedit amb els seus arguments.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut