Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Canadell retreu a Espanya que serà el país més colpejat del G20, segons l’OCDE

Joan Canadell: “Espanya a la cua del món mundial mentre els seus governants diuen que la independència serà la nostra ruïna”

Àlex Huguet 11/06/2020
Pla curt del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell. Imatge del 19 de desembre de 2019. (Horitzontal)

El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha tornat a posar en relleu que una Catalunya independent hagués sortit més reforçada que Espanya, després de saber-se que, segons l’Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE), hagi pronosticat que Espanya serà el país més colpejat econòmicament del G20. “Com expliqueu això als vostres fills?”, replica Canadell. A més, també ha retret a Espanya aquest fet: “Espanya a la cua del món mundial… mentre els seus governants diuen que la independència serà la nostra ruïna”.

En un article d’El País, compartit pel mateix Canadell, s’hi pot veure un gràfic on es veuen els números de l’OCDE sobre el PIB, que assegura que hi pot haver un enfonsament important en l’economia espanyola.