Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Canadell insisteix en la unitat independentista: “Els fets fan avançar, les crítiques constants no construeixen”

El diputat de Junts insta a no desanimar-se “pel que diuen uns i altres”

Àlex Huguet 09/06/2021
Pla mitjà del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell. Imatge del 28 de gener de 2020. (Horitzontal)

El diputat de Junts torna a posar sentit comú dins les picabaralles independentistes pels diferents camins proposats principalment per ERC i Junts, amb el debat per la carta de Junqueras i el rebuig a la unilateralitat encara viu.

En un parell d’apunts a Twitter, Canadell ironitza dient que “si voleu ens barallem cada dia”, però enumera un cop més els punts bàsics per arribar a la independència: Unitat dels partits i societat civil, la confrontació de nou embat després del fracàs de la taula de diàleg, el suport internacional i la mobilització per controlar el territori. Tot seguit, recorda que malgrat l’acord de govern no sigui gens fàcil “si ens desanimem pel que diuen uns i altres, ni farem ni tindrem ganes de fer”. “Els fets són els que fan avançar, les crítiques constants no construeixen”, ha reblat.


Aquest dimecres al matí, el mateix Canadell ha tornat a piular recordant les actituds que calen per guanyar classificant-les en “tipus”: