Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Canadell encén la xarxa amb una comparativa de l’ADN del Barça amb els polítics actuals

|

- Publicitat -

Aquest dilluns l’alegria pel barcelonisme està per tot arreu després que el Barça guanyés al Reial Madrid al Santiago Bernabeu per un contundent 4-0. Fora de l’àmbit futbolístic, més enllà dels fanàtics, també hi han ficat cullerada alguns polítics, entre ells el diputat de Junts al Parlament, Joan Canadell, piulant una afirmació que ha acabat sent viral, en el bon i el mal sentit.

El diputat atribueix la victòria del Barça al seu president, Joan Laporta, i per descomptat al seu entrenador, Xavi, remarcant que fins fa poc, en una situació on hi havia Bartomeu com a president i Koeman com a entrenador, “no anem enlloc”. Per acabar-ho d’adobar, Canadell ha demanat traslladar aquests “Laportas i Xavis” a la política, en un dard clar cap a l’actual Govern de la Generalitat.

Publicitat

La xarxa no ha trigat a reaccionar, i molts usuaris han ficat al sac de “no anar enlloc” el partit de Canadell, així com ERC i la CUP, als quals també remarquen voler-los fora del Govern. Canadell també ha rebut crítiques pel projecte dels Jocs Olímpics d’hivern al Pirineu, on el mateix diputat ha respost alguns dels comentaris que li han fet arribar.


 

Et pot interessar  Els aficionats radicals del PSG entren al camp del Barça després de ser escortats pels Mossos fins a Montjuïc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut