Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Budó treu ferro a les crítiques de Torra sobre les picabaralles entre Junts i ERC

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha desvinculat aquest dimarts les crítiques del president inhabilitat Quim Torra per les “lluites” entre Junts i ERC de les negociacions que aquestes formacions estan duent a terme arran de la nova legislatura. En una roda de premsa telemàtica posterior al Consell Executiu, ha volgut separar el que Torra recull al seu acabat de publicar dietari del moment actual després de les eleccions del 14-F.

“Jo separaria una cosa de l’altra. Els equips negociadors estan buscant un acord que, precisament, una de les qüestions que ha d’abastar és la recuperació de la confiança d’uns espais polítics en els quals s’havien trencat aquests ponts”, ha admès. Segons Budó, correspon als partits, i no a ella, explicar com avancen aquests contactes i si serà possible celebrar el ple d’investidura del nou president de la Generalitat el 26 de març.

Publicitat

Sobre si considera normal que Torra, sent president de la Generalitat, hagués de connectar-se d’incògnit a les reunions del Procicat, Budó ha evitat valorar-ho, i ha assegurat que l’objectiu que perseguia era disposar “de tota la informació en un moment en què la pandèmia era nova per tots”.

Et pot interessar  La JEC considera propaganda electoral la proposta de finançament singular d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut