Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Boye torna a fer aixecar sospites de la deriva persecutòria de Securitas Direct: “Venen a casa sense que tingui alarma”

La casualitat fa que just quan Boye tenia contractat un servei amb l’empresa de seguretat, li van entrar a robar i no li van facilitar cap imatge. Una any més tard, sense tenir res contractat, li apareixen dos vigilants a casa

Redacció 31/12/2021
L'advocat Gonzalo Boye en declaracions a l'ACN en una imatge d'arxiu.

El serial de Boye amb Securitas Direct ja ha proporcionat prou material entre piulades i notícies per fer-ne una pel·lícula. Va ser durant el setembre del 2020 que van assaltar l’habitatge de Boye, un espai que “en teoria” estava vigilat per un sistema d’alarmes i seguretat de Securitas Direct. En aquell cas, l’empresa va respondre a Boye que el sistema havia funcionat correctament, però davant els reclams de l’advocat de Puigdemont per aconseguir fotografies de l’assalt i proves per poder veure’n els culpables, la resposta de l’empresa va ser el silenci absolut.

Temps més tard, i després del disgust amb cap servei contractat de Securitas DirectBoye ha revelat que aquest matí de l’últim dia de l’any del 2021, dos treballadors s’han presentat a casa seva “perquè ha saltat l’alarma”. “El més estrany és que a casa no tinc alarma de Securitas“, ha piulat l’advocat, que torna a posar en dubte l’empresa de seguretat estatal, i fa aixecar sospites sobre la seva possible aliança amb les clavegueres de l’estat per facilitar la seva persecució judicial pel simple fet de ser l’advocat titular de l’home més buscat d’Espanya: Carles Puigdemont.