Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023
Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023

Boye torna a fer aixecar sospites de la deriva persecutòria de Securitas Direct: “Venen a casa sense que tingui alarma”

|

- Publicitat -

El serial de Boye amb Securitas Direct ja ha proporcionat prou material entre piulades i notícies per fer-ne una pel·lícula. Va ser durant el setembre del 2020 que van assaltar l’habitatge de Boye, un espai que “en teoria” estava vigilat per un sistema d’alarmes i seguretat de Securitas Direct. En aquell cas, l’empresa va respondre a Boye que el sistema havia funcionat correctament, però davant els reclams de l’advocat de Puigdemont per aconseguir fotografies de l’assalt i proves per poder veure’n els culpables, la resposta de l’empresa va ser el silenci absolut.

Publicitat

Temps més tard, i després del disgust amb cap servei contractat de Securitas DirectBoye ha revelat que aquest matí de l’últim dia de l’any del 2021, dos treballadors s’han presentat a casa seva “perquè ha saltat l’alarma”. “El més estrany és que a casa no tinc alarma de Securitas“, ha piulat l’advocat, que torna a posar en dubte l’empresa de seguretat estatal, i fa aixecar sospites sobre la seva possible aliança amb les clavegueres de l’estat per facilitar la seva persecució judicial pel simple fet de ser l’advocat titular de l’home més buscat d’Espanya: Carles Puigdemont.


 

Et pot interessar  Repassada de Boye al Tribunal de Comptes per gastar una "ingent quantitat" de diners públics en un judici que “no té cap sentit”
Publicitat

Més notícies

Opinió