Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Boye deixa en ridícul Securitas Direct per l’assalt al seu despatx: “I les fotos?”

|

- Publicitat -

Després de l’assalt al despatx de l’advocat de Torra i Puigdemont, Gonzalo Boye, sembla que ha començat una guerra d’insistència a la xarxa entre Boye i l’empresa de seguretat que suposadament ha de protegir casa seva i gravar qualsevol cosa estranya que hi pugui passar. Des de fa uns dies, Securitas Direct només fa que tirar llargues a l’advocat, mentre aquest només aconsegueix alguna resposta per part de l’empresa des de la xarxa, i de pas, se’n fot.

Tot plegat, comença amb una resposta de Boye a un usuari que dubta que el sistema de seguretat del seu despatx no funcionés correctament, a la qual cosa Boye respon que “no es va fer mal bé l’alarma, sinó que en dos moments concrets no ha funcionat”, cosa que no deixa de ser sospitosa. Securitas Direct, per la seva banda, assegura que el sistema es va activar correctament, cosa que Boye celebra però ho aprofita per apuntar directament els de l’empresa: “Llavors em podreu enviar les fotos del que va passar i l’explicació de per què els altres sistemes contractats no van funcionar. Com a constant pagador seu, em mantindré a l’espera”, apuntava a Twitter l’advocat amb to sorneguer.

Publicitat

L’empresa de Seguretat, insistent, repeteix que s’hi posarà en contacte “pels canals habituals” per oferir-li la informació, però Boye, un cop més, se’n fot: “Perfecte, és que com que ho havien comentat per Twitter vaig pensar que havien decidit comentar-ho per aquesta via” .

Et pot interessar  Els Mossos investiguen la mort d'un home de 56 anys amb ferides d'arma blanca a Sant Adrià de Besòs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut