Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

Boye recorda que “sempre van dir que el Suprem no era competent” i ara la justícia belga els ha donat la raó

L’advocat assegura que és un bon dia pels exiliats, a l’espera de les conseqüències que pot tenir el cas de Lluís Puig amb la resta de líders del procés

Àlex Huguet
Àlex Huguet 07/08/2020
Pla curt de l'advocat de l'expresident Carles Puigdemont i autor del llibre 'Y ahí lo dejo. Crónica de un procés', Gonzalo Boye, darrere el visor d'una càmera en una entrevista amb l'ACN, publicat l'1 d'abril del 2019.

El prestigiós advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, ha celebrat a través d’un missatge a Twitter, la nova victòria de l’independentisme a Bèlgica, després que la justícia rebutgés l’euroordre de Pablo Llarena al conseller legítim Lluís PuigBoye ha recordat que “sempre vam mantenir que el Tribunal Supremo no era competent per aquests fets i persones”, un fet pel qual la justícia belga els ha donat la raó, i així ho expressa convençut Boye, advertint de “les conseqüències que això pot tenir per la resta de procediments pendents”, en referència a les sentències sobre les euroordres als eurodiputats Puigdemont, Comín i Ponsatí. “Sens dubte, és un bon dia per Lluís Puig i per tots”, ha expressat Boye.

Relacionats