Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Borràs no confia ni en els dos anys de marge de la taula de diàleg

La presidenta del Parlament diu que no hi ha temps a perdre i que el seu “escepticisme” està basat en “fets reals”

Avatar
Agències 09/07/2021
La presidenta del Parlament, Laura Borràs, durant el ple d'aquest dimecres.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha posat en dubte que s’acabin esgotant els dos anys de marge de la taula del diàleg entre governs. “No sé si seran dos anys. Veurem els esdeveniments perquè les coses canvien amb molta celeritat en els temps convulsos que vivim. És el que es va acordar en el pacte de legislatura i suposo que és el temps que se li vol donar a aquesta taula de diàleg. Veurem si hi ha senyals que s’envien abans d’aquest termini que facin veure si té sentit o no”, ha afirmat en una entrevista a ‘Ser Catalunya’. Segons Borràs, “no hi ha temps a perdre” i ha dit que el seu “escepticisme” sobre el diàleg amb l’Estat es basa en “fets reals”.

Borràs ha explicat que en la seva etapa de diputada de Junts al Congrés ha parlat amb les persones que seuran a la taula de governs. I d’aquesta experiència assegura que se’n deriva el seu escepticisme. La presidenta del Parlament ha afirmat que caldrà veure amb quin president del Gobierno, Pedro Sánchez, es troben davant ja que, segons ha dit, “té mil cares”. En aquest sentit, ha afegit que costa creure “algú que canvia segons el que li interessa”.

“Sobre el que cal negociar ja ens estan dient que no serà mai. No puc fer veure que no ho sé. L’escepticisme està ben fonamentat”, ha conclòs.