Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Borràs i Turull possibles candidatures per Barcelona, encara amb la incògnita de Cuevillas

|

- Publicitat -

Cuevillas semblava que agafava embranzida i tenia molts números de ser candidat de Junts a les municipals de Barcelona. Tot i això, a menys d’una setmana del Congrés – que se celebrarà aquest dissabte a Argelers-, l’estratègia no està clara.

La baixa d’Elsa Artadi en la política ha desestabilitzat al partit per a formar govern a la capital catalana. Així doncs, s’han posat damunt la taula tres opcions molt ressonades i reconegudes arreu. Damunt la taula hi ha el tàndem de Laura Borràs com a presidenta i Jordi Turull a la secretaria general. De fet, és avui dia l’única candidatura que s’ha presentat per a les primàries. Per contra, Cuevillas encara no ha fet el pas, tot i que com ha avançat Vilaweb són molts qui l’animen a presentar-s’hi. Els defensors de l’advocat manifesten que pot aglutinar un vot tant conservador com progressista i podria actuar com a candidatura mediàtica.

Publicitat

La federació de Barcelona de Junts, que és qui convoca formalment les primàries, va optar primer per esperar al 4 de juny, tot i que altres defensen, de forma interna, esperar al setembre per convocar les primàries. La federació de Barcelona ha decidit que se celebrarà abans de l’estiu per no allargar més temps la situació d’incertesa.

Tot on molts partits ja han destapat els caps de cartell: Ernest Maragall per ERC, Ada Colau pels comuns, i Jaume Collboni

Publicitat

Opinió

Minut a Minut