Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Baños se’n fot de les fites aconseguides per Rufián davant la seva relliscada: “Madre mía, quina vergonya!”

|

- Publicitat -

Rufián s’ha evidenciat aquest matí en la cambra baixa. Així doncs, el líder dels republicans ha criticat els suposats contactes de l’entorn del president de la Generalitat Carles Puigdemont amb Rússia. “Són senyorets que passejaven per Europa amb la gent equivocada perquè així durant una estona es creien James Bond”.

Les paraules han causat rebombori, tant en l’àmbit polític com en les xarxes socials. L’exdiputat anticapitalista i activista, Antonio Baños, ha dit la seva: En primer lloc, l’ha titllat “bocachancla”, algú que parla més del compte, ha posat sobre la taula que no ha aconseguit gaires fites en el Congreso: “En quatre anys ha aconseguit la gestió de l’observatori del turó de l’home”.

Publicitat

En aquesta línia també s’ha manifestat: El vicepresident, Jordi Puigneró, ha traslladat a Aragonès, el seu “enuig” per les paraules “intolerables”; també ho ha fet el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, qui ha reaccionat a Twitter dient que “és impossible ser més miserable”. S’ha posicionat en aquest sentit, el diputat al Parlament Francesc de Dalmases; Albano-Dante Fachín ha assegurat que és “un dels vídeos més greus” que ha vist “en molt de temps”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut