Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Baños ataca a ERC: “Que gaudiu de les paguetes”

L’exdiputat dels anticapitalistes ha carregat contra Esquerra Republicana de Catalunya perquè considera que “van atiar la mobilització popular per aturar-la en sec el primer dia que van arribar al Govern”. Així, ha lamentat que hi ha hagut “deu anys d’esforços, patiments, repressió i victòries traïdes”

Redacció 17/09/2021

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha estat crític amb l’executiu català, ja que ha considerat que hi ha hagut diverses victòries en l’independentisme que no s’han materialitzat. L’anticapitalista ha volgut fer esment al fet que, des del seu punt de vista, des que ERC lidera la Generalitat de Catalunya, hi ha hagut una desmobilització popular.

Baños ho ha lamentat i irònicament ha afirmat que “podrien haver-ho dit abans” perquè “ens hauríem estalviat deu anys d’esforços, patiments, repressió i victòries traïdes. Així, s’ha mostrat contrari a que des del govern català no s’incentivi la mobilització popular. “Que gaudiu de les paguetes” els ha etzibat en una frase contundent que no ha deixat espai per a l’equívoc en la interpretació.