Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Asens i Albiach s’incorporen a la direcció de Podem liderada per Iglesias

|

- Publicitat -

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, i la líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, s’han incorporat a la nova direcció de Podem, que ha fet pública la seva composició aquest dissabte. Asens ocuparà la secretaria de Drets Humans i Albiach serà responsable d’Habitatge. Liderada per Pablo Iglesias, la nova direcció es dividirà en dos òrgans: el Consell de Coordinació –l’antiga Executiva-, format per una vintena de persones i que es reunirà cada setmana, i l’espai executiu de la direcció, que sumarà 28 persones més i es reunirà cada mes o mes i mig. Dins d’aquesta renovada direcció, Isabel Serra s’incorporarà com a portaveu del partit –a banda de com a secretària de Formació-, juntament amb Rafael Mayoral.

Irene Montero serà a la secretaria d’Acció de Govern, Ione Belarra a la de Coordinació Executiva i Desenvolupament Sostenible, Pablo Echenique serà portaveu al Congrés i secretari de Programa i Noelia Vera serà a la secretaria de Feminismes. En el cas d’Asens, ocuparà la secretaria de Drets Humans, i la de Discurs i Anàlisi Política serà per a Manuel Levin Judengloben. Una nova incorporació serà Juliol Rodríguez, ex-cap de l’Estat Major, que serà a la secretaria de Pau i Seguretat.

Publicitat

 

També hi haurà Juanma del Olmo (Comunicació), Alberto Rodríguez (Organització), Ana Marcello (Cercles), Rafael Mayoral (Societat Civil i Moviment Popular), Idoia Villanueva (Internacional), Nacho Álvarez (Economia), Sofía Fernández (Cultura), Chema Guijarro (Anàlisi Electoral), Pablo Fernández (Espanya buida), Pilar Garrido (Plurinacionalitat), Teresa Arévalo (Polítiques de Cures) i Ángela Rodríguez (Drets LGTBI).

Espai executiu

Pel que fa a l’espai executiu de la direcció, que segons Podem serà “un espai pont” per coordinar la feina, Albiach hi serà com a responsable d’Habitatge, mentre que Vicenç Navarro serà responsable d’Estat del Benestar i Conchi Abellán responsable de Moviment Obrer.

També hi haurà Christian Navarro, Irene de Miguel, Antón Gómez-Reino, Marisa Saavedra, Jesús Santos, María Pita, Daniel de Frutos, Héctor Illueca, Guillén Carroza, Lilith Verstrynge, Juan Antonio Delgado, Sergio García, José García, Javier Sánchez, Pilar Lima, Martina Velarde, Amparo Botejara, Orencio Osuna, Sabela Rodríguez, María Márquez, Antonia Jover, Héctor Morán, Alba González, Rita Bosaho i Paco Gracia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut